STING välkomnar tre nya bolag

Nu har ytterligare tre bolag tagits in i STING-världen. Vi välkomnar Cleantechbolagen Flexiclean och Gtherm samt ICT-bolaget Fileride till oss.

FilerideFileride är en hypersocial mediaplattform som på ett unikt sätt förenar människor via gemensamma intressen, dokument, musik, filmer, länkar och Spotifymusik. Här hittar du mer information om Fileride FlexicleanFlexiclean är en patenterad produkt för att rena dagvatten i dagvattenbrunnar från bla tungmetaller. Produkten går att montera i befintliga dagvattenbrunnar och är en mycket kostnadseffektiv och flexibel lösning för att lösa ett stort internationellt miljöproblem, särskilt i tätbebyggda städer. Produkten har provats av flera kommuner med mycket goda resultat.Här hittar du mer information om FlexicleanGthermGtherm AB är ett företag som gör värmeväxlare mellan luft & luft samt luft & vätska! Tekniken ger tre gånger så effektiv värmeväxling vilket möjliggör mycket kompakta, volymeffektiva värmeväxlare som kan byggas in i andra produkter. Värmeväxlaren är självrenande vilket gör den till en attraktiv lösning i “smutsiga” industrimiljöer. Underhållsbehovet minskar och den kräver bara en fläktmotor och inte två, för det inkommande och utgående luftflödet, vilket innebär att materialkostnaden blir väsentligt lägre och tillförlitligheten ökar jämfört med alternativen. Här hittar du mer information om Gtherm